Huurtoeslag berekenen

Welkom op Woningzoek.nl, voor woningen met huurtoeslag! Hier vindt u alle huurwoningen van de meeste verhuurders verzameld. U vindt bijvoorbeeld studio's, woonhuizen, kamers en appartementen op Woningzoek.nl.


Op Woningzoek.nl vindt u huurwoningen in verschillende prijsklassen, ook waarop u huurtoeslag kunt aanvragen. Door het grote aanbod van huurwoningen op Woningzoek.nl, door particulieren en makelaars hebben wij ook een aanbod in huurwoningen waar huurtoeslag op kan worden aangevraagd.


Er zijn bepaalde voorwaarden waaraan u moet voldoen om huurtoeslag te kunnen aanvragen. Hieronder zullen wij een paar voorwaarden opnoemen.


Huurgrenzen
Als u jonger dan 23 jaar bent dient uw rekenhuur minimaal 222,18 en maximaal 374,44 euro te bedragen.

Als u ouder dan 23 bent, maar jonger dan de AOW-leeftijd dient uw rekenhuur minimaal 222,18 euro en maximaal 681,02 euro te bedragen.

Als u de AOW-leeftijd heeft dient uw rekenhuur minimaal 220,36 euro en maximaal 681,02 euro te bedragen.

Aanvraagdatum
Vanaf de datum dat u op het adres van de woning staat ingeschreven kunt u huurtoeslag aanvragen.

Leeftijd
U kunt huurtoeslag aanvragen vanaf de eerste maand nadat u 18 jaar bent geworden.

Verblijfsvergunning of Nederlandse nationaliteit
U moet de Nederlandse nationaliteit of een verblijfsvergunning hebben om recht te hebben op huurtoeslag. In het geval van een verblijfsvergunning kunt u huurtoeslag ontvangen zolang deze vergunning geldig is.

Vermogen en Inkomensgrenzen
Om huurtoeslag te mogen aanvragen mag u een maximum inkomen hebben en een maximum vermogen. Zie http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/informatie_over_toeslagen/huurtoeslag/hoeveel_huurtoeslag_kan_ik_krijgen voor moor informatie.

Geïnteresseerd in woningen waar u huurtoeslag op kunt aanvragen? Schrijf u dan nu gratis in! Bij Woningzoek.nl kunt u onbeperkt op alle woningen reageren.

Huurtoeslag berekenen begint op Woningzoek.nl: Kijken, klikken en huren, zo simpel werkt het!

Klik hier om u aan te melden op Woningzoek.nl

 

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden