Appartement huren in Apeldoorn, Helfrichstraat

Niet beschikbaar appartement in Apeldoorn

Huurwoning: Appartement huren in Apeldoorn

Helfrichstraat
7311 JB Apeldoorn
€ 775,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Apeldoorn

Beschrijving appartement huren in Apeldoorn € 775,-

UNIEK IN DE BINNENSTAD: RUIM APPARTEMENT MET EEN GOEDE BUITENRUIMTE!  STADSRESIDENTIE 'DE BRINKHOF' HERBERGT IN TOTAAL 70 ROYALE APPARTEMENTEN MET EIGEN PARKEERGARAGE. ROYAAL WONEN MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK!

Gelegen aan de rand van de binnenstad, en daarom goed bereikbaar met de auto. Een ruim opgezet en speels ingedeeld appartementencomplex met een bijzonder karakter. Ideaal als u op zoek bent naar een ruime en veilige woonomgeving op een stadslocatie!

Indeling: lichte woonkamer v.v. balkon, twee slaapkamers en een lichte badkamer v.v. ligbad en wastafel. Er is een half open keuken aanwezig in de woonkamer.

Tevens gebruik van de diverse gezamenlijke terrastuinen welke verspreid door het complex zijn aangelegd. Kenmerkend voor het complex is de gezellige woonsfeer en de speelse architectuur. Laat u verrassen tijdens een rondleiding door deze bijzonder woning.

- Servicekosten € 70,00 p/mnd

- Eventueel bij te huren eigen parkeerplaats in de afgesloten garage € 75,- p/mnd. 

KORTOM EEN RUIM EN LICHT APPARTEMENT IN EEN GEZELLIGE EN VEILIGE WOONOMGEVING

Kijk altijd op onze website 123Wonen.nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij 123Wonen kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.  

Eigenschappen appartement huren in Apeldoorn € 775,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden