Appartement huren in Appingedam, Houwerdastraat

Niet beschikbaar appartement in Appingedam

Huurwoning: Appartement huren in Appingedam

Houwerdastraat
Appingedam
€ 650,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door XL-Makelaars

Beschrijving appartement huren in Appingedam € 650,-

Verhuur betreft onder de Leegstandswet, het woonhuis blijft in de verkoop staan. Het zal daarom een tijdelijk huurcontract worden.
Begane grond:
Hal met trapopgang (naar 1e verdieping), meterkast en modern betegeld toilet (wandcloset), uitgebouwde woonkamer met laminaatvloer, schuifpui en open keuken voorzien van nette inrichting, provisiekelder en betegelde bijkeuken met witgoedaansluiting, Cv-installatie, kastenwand en achterdeur.
1e verdieping:
Overloop met bergkastje, 3 bruikbare slaapkamers voorzien van laminaatvloeren en waarvan 1 met toegang tot het balkon alsmede de eigentijds betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, design radiator en afzuiging.
Informatie:
De woning wordt centraal verwarmd (Awb lease) en is voorzien van isolerende beglazing, zonnescherm op de achtergevel en elektrische screens op de verdieping. Als gevolg van de uitgebouwde woonkamer biedt de leefruimte op de begane grond iets meer indelingsvrijheid en –mogelijkheden. Daarnaast vergroot de aanwezige garage de gebruiksmogelijkheden ook nog eens, waardoor het geheel voor een breed publiek interessant en betaalbaar is!!

Eigenschappen appartement huren in Appingedam € 650,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden