Appartement huren in Arnhem, Boekhorstenstraat

Niet beschikbaar appartement in Arnhem

Huurwoning: Appartement huren in Arnhem

Boekhorstenstraat
6828 DV Arnhem
€ 725,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Arnhem

Beschrijving appartement huren in Arnhem € 725,-

Dit leuke 2 kamerappartement ligt op een super locatie; namelijk in een rustige straat, om de hoek van de Steenstraat met haar vele winkels en de binnenstad van Arnhem, alsmede station Velperpoort.

Het appartement is gelegen in een keurig onderhouden complex. Het is vrij nieuw (omstreeks 2010/ 2011 was de verbouwing gereed) wat maakt dat het appartement goed is geïsoleerd ten tijde van de verbouwing (en voorzien van HR+ glas) waardoor dit uiteraard ook weer scheelt in uw stookkosten. Voor het complex waar het appartement is gelegen, is een grote parkeerplaats. De parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor o.a. de bewoners van dit complex. Er geldt, als er plek is, is er plek en dan kunt u uw auto hier geheel gratis parkeren! Verder is er ook nog een fietsenberging voor gezamenlijk gebruik beschikbaar!

Indeling:
Entree/ hal met garderobe en toegang tot de woonkamer met ruime inbouwkast en een luxe open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast/ vriezer, gaskookplaat, afzuigkap, combi oven, natuurstenen aanrechtblad én een vaatwasser! Moderne en complete badkamer met een douche, wastafel, wasmachine aansluiting en toilet. Verder is de badkamer tot aan het plafond betegeld!1 Ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 01-12-2018 met een minimale huurperiode van 12 maanden en verder voor onbepaalde tijd!
- Het gehele appartement is keurig onderhouden en al volledig voorzien van een vloer, u hoeft hier dus niet te klussen!
- Huur € 725,- + voorschot servicekosten € 20,- + apparatuur/stoffering € 30,-. Totaal € 775,- exclusief g/w/e.
- Gezamenlijke fietsenberging.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/ vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen.nlEigenschappen appartement huren in Arnhem € 725,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden