Appartement huren in Arnhem, Burgemeester Weertsstraat

Niet beschikbaar appartement in Arnhem

Huurwoning: Appartement huren in Arnhem

Burgemeester Weertsstraat
6814HM Arnhem
€ 900,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Arnhem

Beschrijving appartement huren in Arnhem € 900,-

Dit mooie en uitstekend onderhouden appartement, met authentieke details en prachtige houten vloer, telt maar liefst 4 kamers én heeft 2 heerlijke terrassen van in het totaal 35m2! Het appartement is gelegen op loopafstand van het geliefde Sonsbeek Park! Ook het centraal station, vele winkels en het centrum van Arnhem zijn op loopafstand.

Indeling:
Entree/ hal met gezamenlijke trapopgang naar de 1e verdieping waar het appartement is gelegen.

Appartement: u komt binnen in de complete en luxe keuken met vaatwasser, koelkast, gaskomfoor, afzuigkap, oven en magnetron.

Via de keuken komt u in een zijkamer (staat in open verbinding met de woonkamer en de keuken) welke uitstekend gebruikt kan worden als werk- en/ of studeerplek (kamer 1).

Aansluitend (middels een toog) is er de geweldig sfeervolle woonkamer en suite met haar prachtige schuifdeuren, glas-in-lood ramen, authentieke schouw, hoge plafonds en paneeldeuren! De woonkamer (kamer 2) geeft toegang tot het terras van 15m2, aan de voorzijde van het pand en met een vrij uitzicht.

De achterkamer (kamer 3), middels schuifdeuren te scheiden van de woonkamer, kan worden ingericht als eetkamer maar ook als slaapkamer. Vanuit hier kunt u naar het 2e terras, deze ligt aan de achterzijde van het pand en is ca. 20m2!

U kunt de (2e) slaapkamer (kamer 4) en het separate toilet via de hal bereiken. De slaapkamer is 3m x 3,5m en geeft toegang tot de badkamer welke is voorzien van een douchecabine en een wastafel. 

Kortom, een mooi appartement met veel authentieke details, wat direct te betrekken én uitstekend onderhouden is én op toplocatie ligt!

Bijzonderheden:
- Kale huur € 900,- + G/W/E € 150,-  + € 100,- servicekosten = € 1150,-.
- Onder de servicekosten vallen o.a. tv, internet, gemeentelijke heffingen, onderhoud cv, schoonmaak gezamenlijke ruimten en tuinonderhoud.
- Buiten kantoortijden beschikking over een parkeerplaats.
- Vrij parkeren nabij (op ca. 50 m afstand).
- Per 23-04-2018 beschikbaar.
- Fiets kan in een gezamenlijke ruimte worden gestald.
- De woning is beschikbaar voor maximaal 24 maanden

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/ vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen.nl




Eigenschappen appartement huren in Arnhem € 900,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden