Appartement huren in Arnhem, Emmastraat

appartement in Arnhem

Huurwoning: Appartement huren in Arnhem

Emmastraat
6828 Arnhem
€ 725,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door BM Vastgoed

Beschrijving appartement huren in Arnhem € 725,-

Prachtige zelfstandige studio in het Spijkerkwartier! Met veel plezier en enthousiasme presenteren wij graag deze prachtige studio. Ben jij op zoek naar een bijzondere leuke woning die gelegen is in een van de leukste wijken van Arnhem? Dan ben je van harte welkom om deze studio te bezichtigen! Per 1 juli 2018 bieden wij deze prachtige (zelfstandige) studio aan voor de verhuur. De studio is in 2017 volledig gerenoveerd en voorzien van een prachtige laminaat vloer. Het aanvragen van huurtoeslag is niet mogelijk en huisdieren zijn niet toegestaan.

Studio 3 (souterrain):
Oppervlakte: 40m2
Huurprijs: €725,- inclusief g/w/l
Aantal slaapkamer: 1

Deze studio is gelegen in het souterrain van de woning en is voorzien van een ruime woonkamer met keuken. Aangrenzend is de ruime slaapkamer met toegang naar de ruime badkamer. Via de woonkamer heb je tevens toegang naar de tuin.

Locatie:
Gelegen midden in het bruisende Spijkerkwartier te Arnhem Noord. Deze wijk, niet voor niets gewaardeerd als beschermd stadsgezicht, kenmerkt zich door de karakteristieke woonhuizen gebouwd in de periode 1850 tot omstreeks 1935. Ondanks het stadse karakter, is het Spijkerkwartier met zijn prachtige binnentuinen, stadsparkjes en verborgen speeltuinen een verrassende, levendige en groene wijk. Ook de samenstelling van de wijk is divers en biedt voor ieder wat wils. Diverse theaters, cafés, winkels, restaurants en natuurlijk de alom bekende Steenstraat bevinden zich om de hoek. Tevens zijn het centrum, bus en trein (NS station Velperpoort) op loopafstand bereikbaar. De nieuwste aanwinst voor de wijk de hippe espressobar en restaurant 'Spijker' alsmede brasserie Thialf bevinden zich om de hoek. Direct naast het Spijkerkwartier vinden we het hippe Mode-kwartier met o.a. restaurant Goed Proeven, Tape en Sugar Hill.

Bijzonderheden:
Beschikbaar per 1 juli 2018
Huurprijs: €725,00 incl. g/w/e
Waarborgsom: €725,00
Minimale huurperiode: 12 mnd.
Overdrachtskosten: €275,00 excl. 21% btw.
Oppervlakte: +/- 40m2
Geschikt voor: 1 persoon

Bij studenten of personen met een laag of variabel inkomen vragen wij om een garantsteller.

Voor deze studio's zijn wij op zoek naar een studerend of werkend persoon.

Eigenschappen appartement huren in Arnhem € 725,-

Copyright 2010-2018 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden