Appartement huren in Arnhem, Looierstraat

Niet beschikbaar appartement in Arnhem

Huurwoning: Appartement huren in Arnhem

Looierstraat
6811AX Arnhem
€ 850,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Arnhem

Beschrijving appartement huren in Arnhem € 850,-

Middenin Arnhem centrum ligt dit ruime 4 kamerappartement met dakterras! Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen zoals de vele winkels, openbaar vervoer, restaurants en supermarkten. Kortom, een leuk appartement op super locatie! 

Indeling:
Gemeenschappelijke entree/ hal met trap en naar de 1e verdieping waar het appartement is gelegen.
Appartement: entree/ hal met meterkast en garderobe en toegang tot alle vertrekken. De royale woonkamer met 2 grote inbouwkasten en vrij uitzicht bestaat uit 2 gedeelten (kamers 1 en 2). De 2 kamers staan met elkaar in verbinding. Separaat toilet met fonteintje. 2 Slaapkamers (kamers 3 en 4) van 3,40m x 4,73m en 2m x 2m. De grote slaapkamer heeft een inbouwkast, toegang tot het dakterras én de badkamer. Badkamer met een douche, wasmachineaansluiting en wastafel. Nette keuken met een 4-pits fornuis en een afzuigkap, voldoende kastruimte en eveneens toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Per 01-01-2020 beschikbaar.
- Beschikbaar voor mimimaal 12 maanden , daarna onbepaalde tijd.
- Huurprijs: € 850,- excl. gas/water/elektra.
- Volledig voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/ vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen.nlEigenschappen appartement huren in Arnhem € 850,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden