Kamer huren in Arnhem, De Wiltstraat

Niet beschikbaar kamer in Arnhem

Huurwoning: Kamer huren in Arnhem

De Wiltstraat
6821CG Arnhem
€ 550,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door 123Wonen Arnhem

Beschrijving kamer huren in Arnhem € 550,-

Deze dubbele kamer met eigen keuken len balkon igt in de gewilde wijk Sint-Marten! Op loopafstand van de stad, centraal station en het bruisende centrum van Arnhem met haar vele winkels en restaurants!

Indeling:
Entree/ hal met trap naar de 1e verdieping waar de kamers zijn gelegen. U treed binnen in de hal welke toegang verleent tot alle vertrekken. Royale knusse woonkamer van ca. 38m2 met grote raampartijen welke aan de voorzijde van het pand is gelegen. Standaard doch nette keuken welke is voorzien van een afzuigkap. 1 Slaapkamer van ca. 14m2 met wastafel en eigen balkon die aan de achterzijde van het pand is gelegen. Badkamer en het toilet dienen gedeeld te worden met slechts 1 medebewoner.

Bijzonderheden:
- Per 01-08-2018 beschikbaar voor onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden
- Kale huur: € 550,- excl. G/W/E
- Beschikbaar voor 1 persoon
- De waarborgsom bedraagt € 950,-.

Kijk altijd op onze website 123Wonen.nl voor ons actuele aanbod en onze bemiddelingsvoorwaarden. Bij 123Wonen kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.
Eigenschappen kamer huren in Arnhem € 550,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden