Woonhuis huren in Bergharen, Molenweg

Niet beschikbaar woonhuis in Bergharen

Huurwoning: Woonhuis huren in Bergharen

Molenweg
6617BD Bergharen
€ 1.200,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Nijmegen

Beschrijving woonhuis huren in Bergharen € 1.200,-

Heerlijke vrijstaande woning met tuin, ruime berging, oprit en schuur gelegen in het mooie Bergharen. Bergharen is gelegen in de gemeente Wijchen. Het dorp heeft het grootste aaneengesloten rivier-zand-duingebied van West-Europa, grotendeels begroeid met bos, met onder andere recreatiegebied de Groene Heuvels. Voor de voorzieningen in de dagelijkse levensbehoeften kunt u in Bergharen zelf terecht. In het nabij gelegen Wijchen vindt u echter een zeer uitgebreid winkelaanbod met ook het middelbare scholengemeenschap tot en met Gymnasium, diverse sport- en recreatievoorzieningen en nog veel meer. Bergharen kent tevens een goede ontsluiting op het Rijkswegennet A73, A50 en A15.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, garderobe, toilet, ruime kelder en toegang tot de heerlijke woonkamer met haard. Aansluitend is er de keuken in hoekopstelling welke is voorzien van een koelkast, vriezer, oven, combi-magnetron, vaatwasser en 5-pits gasfornuis. Ruime berging welke toegang verleent tot de knusse tuin met schuur.

1e verdieping:
3 Ruime slaapkamers waarvan 1 toegang verleent tot het dakterras. Keurige badkamer met 2e toilet, douche, wastafel met meubel.

2e verdieping:
Bergzolder

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar voor maximaal 24 maanden
- De huurprijs bedraagt € 1.200,-. excl. G/W/E
- De waarborgsom bedraagt 1 maand bruto huur
- De gehele woning is v.v. rolluiken en in overleg kan de loods achter de woning er bij worden gehuurd

Eigenschappen woonhuis huren in Bergharen € 1.200,-

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden