Appartement huren in Cuijk, Zandberg

appartement in Cuijk

Huurwoning: Appartement huren in Cuijk

Zandberg
5431 BK Cuijk
€ 1.125,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Cuijk € 1.125,-


Volledig gerenoveerd appartement te huur in Cuijk

Volledig gerenoveerd en luxe afgewerkt appartement in het centrum met separate berging en vrije parkeergelegenheid aan de achterzijde van het appartement. Het appartement is gelegen op loopafstand van alle winkelvoorzieningen in het centrum. Het station bevindt zich op een steenworp afstand en de diverse uitvalswegen naar de grote steden zijn makkelijk en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving woonhuis Cuijk:


Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping van het complex is de voordeur van het appartement gelegen. U komt binnen in de hal met garderobe. De natuurstenen trap biedt u toegang tot het appartement welke is gelegen op de tweede verdieping.


Tweede verdieping:
Middels de natuurstenen trap bereikt u het appartement. Het appartement is volledig voorzien van natuurstenen tegels en vloerverwarming. De woonkamer met open keuken geniet veel lichtinval door de grote raampartijen.


Keuken:
De open keuken is volledig nieuw en voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur waaronder een koelkast, kookplaat, oven etc.


Slaapkamer:
Het appartement heeft de beschikking over twee slaapkamers. De master bedroom is voorzien van een en-suite badkamer. De met natuursteen betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en whirlpool. Teven is hier een tweede toilet aanwezig.


Balkon:
Het appartement is voorzien van een zonnig dakterras van ca. 15m2.


Berging:
Het appartement heeft een separate berging en tevens een gezamenlijke fietsenberging.


De getoonde foto's zijn van het appartement in renovatie fase en de getoonde keuken is een foto vanuit de showroom.


De huurprijs van dit huur appartement in Cuijk bedraagt €1125,00 exclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van twee maanden huur.


Voor meer informatie over het huren van deze huurwoning in Cuijk via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen appartement huren in Cuijk € 1.125,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden