Appartement huren in Den Bosch, Verlengde Statenlaan

Niet beschikbaar appartement in Den Bosch

Huurwoning: Appartement huren in Den Bosch

Verlengde Statenlaan
5223 LD Den Bosch
€ 1.095,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Den Bosch € 1.095,-


Mooi appartement te huur op een toplocatie in Den Bosch.

Zeer fraai appartement gelegen op de vijfde verdieping met een privacy biedend balkon op het westen, een parkeerplaats en separate berging in het souterrain. Het appartement is gelegen direct nabij het Centraal Station, op loopafstand van het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch en op korte afstand van de diverse uitvalswegen.

Het Paleiskwartier garandeert een aangename woon- en werkomgeving. Zo zijn er gezellige restaurants, cafés en terrassen, bisocoop, kleinschalige winkels en culturele voorzieningen.

Indeling en omschrijving huur appartement Den Bosch:

Hal/entree:
Gezamelijke entree voorzien van postbussen, bellentableau en een videofooninstallatie. De centrale hal biedt toegang tot het trappenhuis, de liften en de parkeergarage met inpandige bergingen. Via de gemeenschappelijke entree is met de lift of trap het appartement te bereiken.


5e verdieping:
De hal met toilet is voorzien van een zwevend closet en berging met aansluitvoorzieningen van de wasapparatuur. De hal geeft toegang tot het portaal. Vanuit dit portaal is de woonkamer, badkamer en slaapkamer te bereiken.


De woonkamer is voorzien van een nette leistenen tegelvloer. De ruime woonkamer geeft middels een schuifpui toegang tot het zonnige balkon gelegen op het westen. Het balkon biedt een fantastisch uitzicht over de door een landschapsarchitect ontworpen binnentuin en de omgeving.


De open keuken met een L-vormige keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Ook is er voldoende opbergruimte aanwezig.


De ruime slaapkamer van ca. 15 m2 is voorzien van een nette laminaatvloer


De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchekabine, wastafel en een design radiator.


Parkeerplaats en berging
Via de gemeenschappelijk hal/ entree zijn – via het trappenhuis en een lift –
de bijbehorende parkeergarage met eigen parkeerplaats en een separate, ruime berging met elektra bereikbaar. Met de auto bereikt u de parkeergarage middels een hellingbaan en een op afstand bedienbare toegangspoort.


De huur van dit appartement is € 1095,00 inclusief servicekosten en exclusief de kosten voor gas, water en elektra. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 2 maanden huur.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Den Bosch via RNC Wonen kunt u contact opnemen met info@rncwonen.nl

Eigenschappen appartement huren in Den Bosch € 1.095,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden