Woonhuis huren in Den Dungen, Staakakker

Niet beschikbaar woonhuis in Den Dungen

Huurwoning: Woonhuis huren in Den Dungen

Staakakker
5275 AN Den Dungen
€ 1.095,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving woonhuis huren in Den Dungen € 1.095,-


Nette hoekwoning met 2 garages en tuin te huur op een mooie locatie in Den Dungen

Deze ruime hoekwoning is gelegen in een rustige woonwijk in Den Dungen. Op loopafstand van diverse winkels, de school en de bushalte. De uitvalswegen naar de grote steden zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving huurwoning Den Dungen:

Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de woonkamer met open keuken, toilet, kelderkast en de trap naar de 1e verdieping. De woonkamer met open keuken geniet veel lichtinval door de grote raampartij en is voorzien van een nette tegelvloer in lichte kleurstelling, met vloerverwarming. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van kasten tot het plafond en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast en kookplaat met afzuigkap. De keuken geeft toegang tot de tuin.


1e verdieping:
Via de trap bereikt u de overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers van ongeveer 16 m2, waarvan een voorzien van een nette laminaatvloer en de andere van een vloerbedekking. Slaapkamer 3 is ongeveer 9 m2 en is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.


2e verdieping:
Via de vaste trap bereikt u de voorzolder waar de ketel is gesitueerd en bergkasten onder de schuine kanten. Slaapkamer 4 is voorzien van een dakraam, vaste kast en kasten onder de schuine kanten.


Tuin:
Via de deur, met hordeur, in de keuken bereikt u de tuin welke voorzien is van nette bestrating en een gazon. Er zijn 2 garages, een ruime berging en achterom gesitueerd. De voortuin is voorzien van planten en er is een prive parkeerplaats gesitueerd.


De huurprijs van deze huurwoning in Den Dungen bedraagt €1095,00 exclusief de kosten van energie en overige leveringen en diensten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met 1 maand huur.


Voor meer informatie over het huren van deze huurwoning in Den Dungen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen woonhuis huren in Den Dungen € 1.095,-

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden