Appartement huren in Den Haag, Anna Paulownastraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Anna Paulownastraat
2518 BH Den Haag
€ 610,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 610,-

EEN FANTASTISCH 2 KAMER APPARTEMENT, GELEGEN IN DE GELIEFDE ANNA PAULOWNASTRAAT IN HET ZEEHELDENKWARTIER! DEZE WOONRUIMTE IS VOORZIEN VAN EEN EIGEN KEUKEN EN BADKAMER, HET TOILET DIENT GEDEELD TE WORDEN MET 1 MEDEBEWONER

Indeling
Gemeenschappelijk entree op de begane grond. Vervolgens met de vaste trap naar de 1e verdieping met op de overloop een gedeeld toilet en de voordeur van het appartement. U komt binnen in de ruime, rechthoekige woonkamer welke is voorzien van inbouwkasten en gaskachel met aansluitend de royale keuken in de serre aan de achterzijde. Deze lichte, eenvoudige keuken zonder apparatuur heeft aan beide zijden een keukenblok en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een eethoek. De knusse slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft een praktische entresol. Vanuit de slaapkamer komt u aan de achterzijde in de badkamer. Deze is voorzien van een baddouche en een wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.

Afmetingen ca.
Woonkamer5.80m. x 4.80m.
KeukenSerre5.20m. x 3.15m.2.05m.
Slaapkamer3.35m x 2.10m
Badkamer1.95m. x 1.60m.

Details
Fantastisch appartement op uitstekende locatie
Praktische indeling en authentieke details
Geheel voorzien van dubbelglas
Eigen keuken en baddouche, toilet gedeeld met 1 medebewoner
Totale huurprijs is inclusief GWE op basis van 1 pers.
Borg 1,5 maand

Locatie
Deze studio is gelegen in de geliefde Anna Paulownastraat met het gezellige Anna Paulownaplein. Het Zeeheldenkwartier zit vol met leuke winkels, cafs en restaurants. Bovendien is deze locatie uitstekend gelegen ten opzichte van het centrum en het strand is ca. 15 minuten fietsen.


Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 610,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden