Appartement huren in Den Haag, Van Hoytemastraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Van Hoytemastraat
2596 ES Den Haag
€ 870,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 870,-

BENOORDENHOUT HIGHLIGHT ZOJUIST OPGELEVERD NA GRONDIGE RENOVATIE! EEN GEWELDIG 2 KAMER APPARTEMENT MET DAKTERRAS! PERFECT GELEGEN NABIJ DE UITVALSWEGEN, WINKELS, EN DIVERSE INTERNATIONALE ORGANISATIES!

Indeling
Hoofdentree op straatniveau. Gedeelde opgang naar de 3e verdieping. Hier komt u up een prettig en ruime overloop met sensor verlichting en een separaat toilet. De afsluitbare woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Hier geniet u van fijne materialen zoals nieuw stucwerk, moderne inbouwspotjes, radiatorombouwen en een heerlijk uitzicht hebt u er gratis bij! Het gezellige van Hoytemaplein met al haar groen en boutiqueshops zijn goed zichtbaar.

De fijne slaapkamer is op dezelfde manier gerenoveerd en heeft een perfecte oppervlakte. Een middenhoge entree geeft toegang tot het prachtige dakterras W aan de achterzijde. Een werkelijk fantastisch uitzicht! De keuken is splinternieuw en volledig voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4 pits gascomfort, afzuigkap, koelkast, en vaatwasser van het betrouwbare merk MSystem. Hier vindt u ook de wasmachine aansluiting. Het sanitair is compact maar gemoderniseerd. De douche heeft een alluminium schuifwand en luxe mengkraan.

De overloop op de tweede etage wordt gebruikt door 1 medebewoner op de 2e etage.

Afmetingen ca.
Woonkamer3.95m x 4.50m
Slaapkamer4.00m x 2.55m
Keuken2.30m x 2.60m
Balkon3.00m x 3.00m

Details
Niet Rokers
Woonoppervlak ca. 45m.
Geen huisdieren toegestaan.
Zeer gunstige ligging.
Geschikt voor maximaal en werkend stel. Geen studenten.
Garantstelling verplicht
LET OP De Huurprijs is inclusief Gas en Water.
De huurprijs is dus exclusief Electriciteit.
Incl. glazenwasser kosten.

Locatie
De Van Hoytemastraat is een gezellige winkelstraat in de statige wijk Benoordenhout, vlakbij het centrum. Het heeft tevens een zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen, Scheveningen en het openbaar vervoer stopt om de hoek. Zeker een bezichtiging waard!


Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 870,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden