Appartement huren in Den Haag, Van de Spiegelstraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Van de Spiegelstraat
2518 ES Den Haag
€ 835,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 835,-

ZOJUIST OPGELEVERD NA GRONDIGE VERBOUWING EN RENOVATIE! EEN SUPER LOCATIE IN HET GEWILDE ZEEHELDENKWARTIER! EEN 2KAMER APPARTEMENT MET EEN HEERLIJK TERRAS!

Indeling
Gemeenschappelijke entree op straatniveau met de priv voordeur op de 1e etage. U komt binnen in een hal met separaat toilet die toegang verleent tot de woonkamer met open keuken en badkamer. De ruime lichte woonkamer woonkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een open haard en inbouwkast. Alles is hier fris en nieuw, denk aan laminaat, grote kunststof kozijnen en deuren die toegang verlenen tot het waanzinnige terras, en fraai schilder en stucwerk. Hier vindt u ook de open keuken. Maak gebruik van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combi magnetronoven, vaatwasser, en koelkast met vriesvak. Er is een plek georganiseerd voor de wasmachine, in het keukenblok.

De enige slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde. Deze heeft een rechthoekige vorm, en een grote lichtpartij komt binnen door de enorme kozijnen en deuren naar het achtergelegen terras.

Het sanitair is ook behoorlijk aangepakt. De ruimte is slank, volledig betegeld en modern. Hier kunt u douchen in een douche cabine, handdoeken warmen aan de radiator, en er is een modern wasmeubel met spiegelkast.

Een absolute topper is natuurlijk het terras. Ziet u zichzelf hier al zitten in de zomer

Afmetingen ca.
Woonkamer met open keuken7.65m x 4.90m
Slaapkamer3.35m x 2.90m
Badkamer3.35m x 1.30m
Terras18m2

Aanvullende informatie
Dit mooie, lichte en ruime appartement is geschikt voor n persoon en is gelegen in een prachtige authentieke straat nabij winkels, restaurants, cafs en is gelegen op loopafstand van het centrum! Verder zitten hier veel ambassades en u bent op loopafstand verwijderd van het Vredespaleis. Kortom absoluut een bezichtiging waard!

Borg is 1.5 maand.
Huurtoeslag is NIET mogelijk.
Voorzien van alle gemakken en eigen faciliteiten
Eerste bewoner na oplevering!


Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 835,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden