Appartement huren in Den Haag, Waldorpstraat

Niet beschikbaar appartement in Den Haag

Huurwoning: Appartement huren in Den Haag

Waldorpstraat
2521 CK Den Haag
€ 918,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving appartement huren in Den Haag € 918,-

BENT U DE VOLGENDE BEWONER VAN DIT WAANZINNIGE NIEUWBOUW 3KAMER APPARTEMENT OP DE 4e ETAGE


Indeling
Met plezier geven wij een introductie en highlights van dit nieuw opgeleverde complex. Het gebouw heeft 11 verdiepingen, en deze woning bevindt zich op de 5e etage!

Met de gezamenlijke entree aan de voorzijde komt u in de foyer van het appartementencomplex White Nile. Een beltableau en brievenbussen zijn genstalleerd op de begane grond. Met de lift bereikt u de 5e etage waar uw eigen entree van het appartement zich bevindt. Dit appartement is strak en comfortabel ontworpen en heeft een Lvormige gang met videointercom, welke dient als kruispunt die toegang geeft tot alle vertrekken. In de hal is er genoeg ruimte voor een garderobe. Deze afsluitbare ruimte is circa 12 m en heeft een wasmachine aansluiting, ruimte voor een droger, en er is voor u een eigen cvketel genstalleerd. Aan uw zijde van de gang vindt u het separate zwevend toilet welk voorzien is van een modern fonteintje. Daarnaast kunt u genieten van een ligbaddouch combinatie aan de lange wand van de rechthoekige badkamer. De badkamer is voorzien van een modern was meubel, brede spiegel en een handdoekradiator.

Er is een doorloop naar de twee rechthoekige slaapkamers. Beide slaapkamers hebben ramen aan de balkonzijde. Het eerste slaapvertrek heeft een oppervlakte van circa 16 m. De tweede kamer valt fijn in te richten als slaapkamer door zijn ruimte van 9 m. Alle kamers zijn voorzien van dubbele beglazing. U zult geen enkel geluid van buiten horen door de isolatie en modern afgewerkte kozijnen van hard kunststof. De comfortabele woonkamer met een oppervlakte van 30 m is zeer praktisch in te richten door haar rechthoekige vorm. U kunt genieten van heerlijke lichtinval door de ramen aan de zijkant, en de deur en pui naar het balkon aan de voorzijde. Met een fantastisch uitzicht kunt u hier genieten van de zon in de namiddag en in de avond. U kijkt over het stadscentrum, zelfs in de verte ziet u de koepel van het Kurhaus, en rechts ziet u de skyline van Den Haag!

De open keuken in dit appartement kan uitstekend gebruikt worden door de moderne inbouw apparatuur zoals een 4pits kookplaat met luxe uitgevoerde afzuigkap, vaatwasser, en een grote inbouwkoelkast en separaat vrieskast eronder.

Afmetingenca.
Woonkamerca. 30 m
Open keuken2.80 x 2.00m
Slaapkamer 15.70 x 2.70m
Badkamer1.80 x 1.90m
Slaapkamer 2
2.60 X 3.50m
Berging2.90 x 1.40 3.00m

Details
Nieuwbouw project
Fijne locatie met riant uitzicht.
Grote bergruimte en eigen voorzieningen.
Priv parkeerplaats te huur
Verschillende openbaar vervoer mogelijkheden.
Fijne kamers en praktisch in te richten. .
Waarborgsom 1,5 maand huur.
Huurcontract start met 18 maanden

Locatie
De "White Nile" biedt ruim en comfortabel wonen, dichtbij het centrum, tram en bushaltes, restaurants, sportclubs, alle soorten winkels en uitvalswegen in een bruisende vernieuwde wijk van Den Haag. Binnen 5 tot 10 minuten fietsen worden bijzondere plekken bereikt in het centrum van Den Haag, als de Grote Markt, Het Plein, de Denneweg en het Noordeinde en binnen 15 minuten fietsen ligt het strand van Scheveningen. Misschien wordt de "White Nile" straks jouw thuishaven in de stad!


Eigenschappen appartement huren in Den Haag € 918,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden