Huurwoning huren in Den Haag, Drebbelstraat

Niet beschikbaar huurwoning in Den Haag

Huurwoning: Huurwoning huren in Den Haag

Drebbelstraat
2522 CP Den Haag
€ 800,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving huurwoning huren in Den Haag € 800,-

EEN ZEER FIJN MODERN 3 KAMER APPARTEMENT MET TWEE BALKONS AAN DE DREBBELSTRAAT IN HET LAAKKWARTIER. GEHEEL VOORZIEN VAN LAMINAAT EN STUCWERK! KLAAR OM ZO SNEL MOGELIJK TE BETREKKEN!

Indeling
De entree is via een open portiek in een rustige straat. Uw voordeur is op de eerste etage met volgend een interne trap naar de ruime overloop. Deze overloop geeft toegang tot alle vertrekken. Zo is hier ook een nieuw separaat toilet genstalleerd.

Uw woonkamer is gestrekt over de hele lengte van de etage! Hier is een handige inbouwkast, en een schuifpui naar het achtergelegen balkon. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde en is rechthoekig. Ook hier is een kast niet meer nodig, voor linnen en kleding is er een inbouwkast gemaakt. Centraal in de woning ligt de volledig betegelde badkamer, voorzien van een moderne handdoekradiator, een wasmachine aansluiting, een inloopdouche en een wasmeubel. De verlichting bestaat uit inbouwspotjes. Er is nog een slaapkamer aan de achterzijde, deze is iets slanker van vorm. De moderne keuken heeft toegang tot het tweede balkon aan de achterzijde. Het is een modern keukenblok met een afzuigkap, een vrijstaande koelvriescombinatie en een 4pits kookplaat oven combinatie. Kortom, een geweldige moderne woning in het Laak!

Afmetingen ca.
Woonkamer9.85m x 3.25m
Keuken3.50m x 1.65m
Slaapkamer 13.05m x 2.00m
Slaapkamer 12.65m x 3.75m
Badkamer2.75m 2.10m
Balkon 14.40m x 1.00m
Balkon 2 3.40m x 1.00m

Details
Volledig dubbelglas en nieuwe centrale verwarming
Per direct beschikbaar
Woonoppervlakte circa 70m
Waarborgsom 1,5 maand
Modern appartement
Fijne locatie
Geschikt voor een werkend stel.

Locatie
Deze schitterende portiekwoning is gelegen in het Laakkwartier nabij Centrum en Rijswijk. OV is uitstekend en hiermee heeft een direct verbinding naar Station Hollands Spoor en het Centrum. Parkeren is hier middels een bewonersvergunning en aansluiting met de snelwegen is uitstekend. Ook gelegen nabij verschillende parken!
Eigenschappen huurwoning huren in Den Haag € 800,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden