Huurwoning huren in Den Haag, Pasteurstraat

Niet beschikbaar huurwoning in Den Haag

Huurwoning: Huurwoning huren in Den Haag

Pasteurstraat
2522 RT Den Haag
€ 720,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Huurwoning aangeboden door Duinzigt Wonen B.V.

Beschrijving huurwoning huren in Den Haag € 720,-

VOOR DE HANDIGE HUURDER! ZELF RENOVEREN DAT KAN! DEZE 4KAMER WONING 65M IS SCHERP GEPRIJSD EN MAG GEHEEL DOOR HUURDERS ZELF OPGEKNAPT WORDEN!

Indeling
Gemeenschappelijke portiek met de voordeur op de eerste etage. Voorts is er een interne trap naar de tweede, tevens topetage.
De ruime woonkamer met haard ligt centraal in de woning. De eerste slaapkamer slaapkamer ligt aan de voorzijde. Deze is ruim en heeft een doorloop naar de woonkamer. Voorts is er een slaapkamer centraal met toegang tot het balkon en een kleinere kamer study aan de achterzijde. Deze ruimtes zijn deels gestoffeerd en hebben materiaal in matige staat.

De aparte keuken ligt aan de voorzijde. Deze keuken heeft geen apparatuur, maar wel een wasmachine aansluiting. Het sanitair is compact en bestaat uit een toilet en douche combinatie. Ook dit mag geheel door u aangepakt worden.

Deze woning is laag geprijsd, en is geschikt voor kandidaten die dit appartement geheel naar wens willen aanpakken of opknappen!


Details
Woonoppervlakte ca. 60m
Geen huurtoeslag mogelijk.
1,5 maand borg.
Basis oplevering in matige staat
Huurder is vrij om te renoveren
Gashaard

Locatie
Dit appartement is gelegen in het Laakkwartier. Diverse winkelstraten zijn gelegen om de hoek. Hier kunt u alles vinden wat u dagelijks nodig heeft. Het centrum en station Hollands Spoor zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar of met de fiets.Eigenschappen huurwoning huren in Den Haag € 720,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden