Appartement huren in Eindhoven, Strijpsestraat

Niet beschikbaar appartement in Eindhoven

Huurwoning: Appartement huren in Eindhoven

Strijpsestraat
5616 GN Eindhoven
€ 975,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Stoit Groep BV

Beschrijving appartement huren in Eindhoven € 975,-

Vind alle info op de site van Stoit Groep over: Goed onderhouden 2-kamer appartement op de 1e verdieping met balkon en een extra berging in de kelder. Uitstekende ligging pal in het centrum van Strijp, nabij winkels, Sint Trudoplein, Strijp S en op zeer korte afstand van uitvalswegen en het centrum van Eindhoven!

Indeling:

Entree en berging:
Centrale, afgesloten, entree met bellenplateau met intercom, brievenbussen en trapportaal naar de appartementen en de bergingen in de kelder. De 8 m2 grote berging is voorzien van elektra.

Appartement:
Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping. Galerij met toegang tot het appartement. Entree/hal met stucwerk wandafwerking, laminaatvloer en intercom. Toilet met fonteintje (2010). Bergkast met voldoende opbergruimte. Moderne keukenopstelling in L-vormige keukenopstelling met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, geiser (huur) en voldoende opbergruimte. Ruime woonkamer met zeilvoer, stucwerk wandafwerking, airco en toegang tot overdekt balkon met een leuk uitzicht op het St. Trudoplein! Ruime slaapkamer met zeilvloer, wastafel en rolluik. Badkamer met douche, mechanische afzuiging en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Balkon:
Overdekt balkon op de late middag- en avondzon met een leuk uitzicht.


De huurprijs is exclusief energie en inclusief eventuele service kosten

Klik op de blauwe link (website) elders op deze pagina voor meer info en foto's van deze woning.
Heeft u vragen of advies nodig, onze makelaars staan u graag te woord!Eigenschappen appartement huren in Eindhoven € 975,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden