Appartement huren in Geldrop, Vlier

Niet beschikbaar appartement in Geldrop

Huurwoning: Appartement huren in Geldrop

Vlier
5662 TM Geldrop
€ 700,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Geldrop € 700,-


Appartement te huur op een mooie rustige locatie in Geldrop.

Dit appartement is gelegen op de begane grond van een net pand in Geldrop. Het centrum bevindt zich op 500 meter afstand en heeft gezellige winkels, een supermarkt, bushalte en het Centraal Sation. Eindhoven ligt op 2.5 kilometer afstand en de uitvalswegen zijn snel en goed bereikbaar.

Indeling en omschrijving appartement Geldrop:

Het appartement heeft een mooie woonkamer met een openhaard. Er is een ruime woonkeuken en een slaapkamer met een erker. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, kookplaat met afzuigschouw en een koelkast.


Het appartement wordt compleet gestoffeerd aangeboden en tevens is er in de gezamelijke berging een wasmachine aanwezig. Ook zijn er eigen parkeerplaatsen en is vanuit het appartement direct toegang tot een groot terras waar men met de overige bewoners gebruik van kan maken.


De huur voor dit appartement in Geldrop bedraagt €825,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie (op basis van 1 persoon). Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een maand huur.


Voor meer informatie over de huur van dit appartement in Geldrop kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Eigenschappen appartement huren in Geldrop € 700,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden