Appartement huren in Groningen, Overwinningsplein

Niet beschikbaar appartement in Groningen

Huurwoning: Appartement huren in Groningen

Overwinningsplein
9728 GR Groningen
€ 995,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Groningen

Beschrijving appartement huren in Groningen € 995,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:

Ruime maisonnette met 4 slaapkamers te huur op prachtige locatie aan het Overwinningsplein - te huur voor onbepaalde tijd;

Deze maisonnette is gelegen op de eerste en tweede etage en ligt op een paar minuten fietsen vanaf de binnenstad van Groningen, nabij uitvalswegen en bij het complex bevindt zich een winkelcentrum (oa. Jumbo,  drogist, bakker).  Het betreft een nette woning met strakke wanden en lichte kleurstellingen en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

LET OP: DEZE WONING IS NIET BESCHIKBAAR VOOR MEER DAN 2 PERSONEN DAT GEEN GEZIN VORMT, DEZE AANVRAGEN ZULLEN NIET BEANTWOORD WORDEN.


INDELING 
Begane grond: ruime afgesloten complexentree met intercom en trappenhuis, alsmede toegang tot de eigen fietsenberging. 

1e etage: entree, tochtportaal met garderoberuimte, hal met trapkast, toilet met fonteintje, moderne keuken (7m2) met gaskookplaat, afzuigkap, royale provisiekast en bijkeuken cq. wasruimte met wasmachine en droger aansluiting, L-vormige woonkamer (21m2) met vaste kast en deur naar het balkon op zuid (ca 4m2)


2e etage: ruime overloop, 4 slaapkamers (circa 8m2, 13m2, 7m2 met vaste kast en 6m2, badkamer met douche en wastafel.

Het appartementencomplex ligt aan het Overwinningsplein. Het betreft een goed onderhouden complex, voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Bij het Overwinningsplein zijn veel winkelgelegenheden en heerst een prettige woonsfeer. 

BIJZONDERHEDEN
- Inpandige fietsenberging 
- Voor 1-2 werkende personen; of een gezin
- Twee balkons;
- Prettige woonsfeer
- Woonoppervlakte is bijna 100m2!
- Niet beschikbaar voor meer dan 2 personen, dat geen gezin is.

Per 20 februari te huur voor tenminste 12 maanden, daarna onbepaalde tijd. 

Huurprijs: € 995,- exclusief nutsvoorzieningen. De contracten voor nutsvoorzieningen en internet/tv neemt de huurder op eigen naam.

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

123Wonen Groningen werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 
Groningen@123wonen.nl

Eigenschappen appartement huren in Groningen € 995,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden