Appartement huren in Haaften, Vrouwestraat

Niet beschikbaar appartement in Haaften

Huurwoning: Appartement huren in Haaften

Vrouwestraat
4175 CB Haaften
€ 810,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Haaften € 810,-


Net appartement met vide op een mooie locatie in Haaften

In een aansprekende woonomgeving aan de voet van de Waal in het kleine dorp Haaften staat dit leuke appartement. Een heerlijke woonomgeving direct bij rivier de Waal, heerlijk om hier te wandelen en te genieten van de scheepvaart. Ook heeft Haaften mooie wandel- en fietsroutes. Het dorp met verschillende voorzieningen zoals de supermarkt, bakker, huisartsenpraktijk en diverse winkels vindt u in de directe nabijheid. De uitvalswegen naar de steden zijn snel en goed te bereiken.

Indeling en omschrijving appartement met vide Haaften:

Entree:
Via de gezamelijke entree welke toegang geeft tot zes appartementen bereikt u het appartement.


Woonkamer met vide:
Via de voordeur en de hal bereikt u de woonkamer van het appartement welke is gelegen op de eerste verdieping. Het appartement is voorzien van een nette donkere laminaatvloer welke ter overname wordt aangeboden. De lichte woonkamer beschikt over een luxe witte open keuken. De keuken in hoekopstelling is voorzien van een glaskeramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en vaatwasser.


Via de woonkamer krijgt u toegang tot het ruime balkon.


Eetkamer met vide:
Via de woonkamer bereikt u de eetkamer, welke ook gezien kan worden als derde slaapkamer. Via de trap in de eetkamer vindt u de slaapvide.


Slaapkamers:
Via de vast trap welke is gelegen in de woonkamer bereikt u de ruime vide. Ook de ruime vide beschikt over een nette donkere laminaatvloer.


Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Dit appartement heeft een separaat toilet. In de badkamer zitten ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.


U kunt ook gebruik maken van de gezamenlijke buitenruimte en de fietsenstalling.


De huurprijs van dit appartement in Haaften bedraagt €810,00 exclusief de kosten van gas, water, elektra. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €1000,00.


Voor meer informatie over het huren van deze woning in Haaften via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen appartement huren in Haaften € 810,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden