Woonhuis huren in Heerlen, Unescostraat

woonhuis in Heerlen

Huurwoning: Woonhuis huren in Heerlen

Unescostraat
6414 NV Heerlen
€ 770,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Limburg

Beschrijving woonhuis huren in Heerlen € 770,-

 Grote gezinswoning instapklaar, veel groen en ruimte buitenom in De Stack Heerlen

Locatie/ligging:

Rustige ligging in de wijk De Stack op loopafstand van het Heidserpark en de Brunssummerheide. Wonen op niveau zoals door architect Peter Sigmund in 1959 bedacht. Nagenoeg alle voorzieningen zoals supermarkt, medisch centrum, basisscholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. De wijk is in een transitie fase. Verder is de wijk door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed aangewezen als een van de dertig wederopbouw gebieden In Nederland die van nationaal cultuurhistorisch belang zijn. Dit duidt er ook nog eens op dat deze wijk op het vlak van stedenbouwkundige opzet en beeldkwaliteit bijzondere aandacht heeft.

 Indeling:

Zeer ruime geschakelde woning, gereed voor bewoning. U woont op de 1e verdieping met zicht op de eigen royale tuin.  De woning is voorzien van een  mooie laminaatvloer, een ruime woonkeuken met luxe apparatuur en veel kastruimte. Op de begane grond is een tuinkamer gesitueerd die u naar eigen inzicht kunt benutten als werkkamer, hobbyruimte of eventueel extra slaapruimte. Een trap leidt vanuit de hal naar de twee bovenste verdiepingen waar wonen en slapen is gelegen. De woning heeft een fraaie voortuin en een ruime achtertuin. Grote woning geschikt voor gezin met kinderen.

Begane grond:

Hal en trapopgang

Tuin kamer met zicht op de privé tuin;

Berging met toegang tot de tuin, eigen CV installatie en meterkast:

Voldoende ruimte voor het stallen van de fietsen en de tuinmeubels.

 

1e verdieping:

Halfopen woonkeuken die uit het zicht ligt van de woonkamer, voorzien van een luxe keukenopstelling met ruim werkblad, veel kastruimte en inbouwapparatuur waaronder 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, inbouw oven en inbouw koel-vriescombi. De grote woonruimte heeft veel licht en is gelegen met zicht op de privé tuin. Tussen woonruimte en keuken is een trappehuis  gelegen met ontsluiting van de begane grond en de 2e verdieping.

2e verdieping:

Ruime overloop met mogelijkheid voor speelhoek of werkplekl;

Practische  badkamer, inloopdouche en vaste wastafel;

3 Ruime slaapkamers waarvan 2 gelegen aan een balkon:

Buiten:

Omsloten achtertuin met vrije achterom en privé terras. Vanuit de tuin is de straat via een poortje  bereikbaar. De eigen voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Bijzonderheden:

  • De woning is per 1 september beschikbaar.
  • Gestoffeerd: voorzien van deels nieuwe laminaat
  • Kale huur € 770,- excl. voorschot G/W/E/Internet per maand.
  • Servicekosten € 20,- per maand
  • Waarborgsom: € 770,-
  • Woning wordt in zeer nette staat opgeleverd.
  • Let op, roken is in de woning niet toegestaan!
  • 123Wonen Limburg treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150 om de woning te reserveren.

Eigenschappen woonhuis huren in Heerlen € 770,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden