Studio huren in Helmond, Wolfstraat

Niet beschikbaar studio in Helmond

Huurwoning: Studio huren in Helmond

Wolfstraat
5701 JG Helmond
€ 595,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving studio huren in Helmond € 595,-


Nette semi-studio te huur in het centrum van Helmond

Deze semi-studio is gelegen op de begane grond van een pas gerenoveerd pand in het bruisende centrum van Helmond, met leuke winkels en gezellige uitgaansgelegenheden. Het Centraal Station bevindt zich op loopafstand. De uitvalswegen naar Eindhoven, Den Bosch en Maasstricht zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving semi-studio Helmond:

Begane grond:
Hier bevindt zich de entree en de gezamenlijke keuken, welke is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, combi magnetron, koelkast en wasmachine.Deze semi-studio heeft een woon/slaapkamer en een eigen badkamer. De woon/slaapkamer is voorzien van een nette nieuwe tegelvloer, groot raam, intercom en een LCD televisie. De geheel modern betegelde nieuwe badkamer, heeft een douche, wastafel en een zwevend toilet.


De semi-studio beschikt over een eigen tuin, er is een plek gesitueerd om de fietsen te plaatsen en er is rekening gehouden met de brandvoorschriften.


De huur van deze semi-studio in Helmond bedraagt €595,00 inclusief een voorschot van de kosten van energie, televisie en internet. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met €695,00.


Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio in Helmond via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen studio huren in Helmond € 595,-

Copyright 2010-2018 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden