Appartement huren in Hoogvliet Rotterdam, Manonstraat

Niet beschikbaar appartement in Hoogvliet Rotterdam

Huurwoning: Appartement huren in Hoogvliet Rotterdam

Manonstraat
3194GL Hoogvliet Rotterdam
€ 850,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Beschrijving appartement huren in Hoogvliet Rotterdam € 850,-

Sfeervol 3-kamer appartement met zonnig balkon in de groene wijk 'Oudeland'. 

De woning met ruime woonkamer telt 1 slaapkamer en 1 kleinere kamer, een eigen berging in de onderbouw en een fijne buitenruimte. Het is de perfecte starterswoning en kan direct betrokken worden zonder te klussen! Daarnaast is het appartement gelegen op de 2e (top)verdieping van een keurig complex boven het winkelcentrum 'Wilhelm Tellplaats'. Winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. 

Indeling: 
Begane grond: entree via een afgesloten portiek, met intercom en brievenbussentableau. Vanuit de portiek is er toegang tot het trappenhuis en de berging in het onderhuis. 

2e verdieping: de meterkast naast de voordeur, is via de galerij bereikbaar. Via de entree/hal zijn de keuken, toilet, badkamer, woonkamer en slaapkamers te bereiken. In de hal is een vaste kast aanwezig. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer en sierpleister wandafwerking. 

De sfeervolle, riante woonkamer (ca. 7 x 4 m) met laminaatvloer en moderne gaskachel, heeft door de grote raampartijen veel lichtinval. De woonkamer beschikt ook over een ruimte vaste kast. Via de woonkamer is het zonnige, op het zuiden gelegen, balkon te bereiken. De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Tevens is hier een wasmachine-aansluiting met een wasmachine, deze wordt in het niet gehuurd. 

Slaapkamer I (ca. 4.7 x 2.4 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en beschikt over een schuifkastenwand. Slaapkamer II (ca. 2.5 x 1.7 m) is een kleinere kamer, welke ook aan de voorzijde is gelegen. Deze kamer beschikt over een vaste kast en is thans in gebruik als waskamer/hobbyruimte. De geiser t.b.v. het warme water hangt ook in deze kamer. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche met moderne betegeling en wastafel. Separaat toilet met lichte betegeling en fonteintje. 

Huurcondities:

Huurprijs: €850,00 excl. voorschot stookkosten en servicekosten
Voorschot stookkosten: €85,00
Servicekosten: €45,00
Waarborgsom: minimaal 1 maal de maandhuur
Inkomenseis: minimaal 3 maal bruto maandhuur, voor een koppel geldt 4 maal de bruto maandhuur
Wijze van oplevering: deels gestoffeerd 
Beschikbaar: per direct

Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid 

Het inkomen moet voortkomen uit loon uit arbeid met een minimaal inkomen van 3 maal de bruto huurprijs. 
Uiterst geschikt voor een young professional of koppel, niet geschikt voor woningdelers of studenten. 

---

 123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Sionstraat 
3012 CJ Rotterdam
010-7600391
rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie

Eigenschappen appartement huren in Hoogvliet Rotterdam € 850,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden