Appartement huren in Huizen, Lindenlaan

Niet beschikbaar appartement in Huizen

Huurwoning: Appartement huren in Huizen

Lindenlaan
Huizen
€ 875,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door XL-Makelaars

Beschrijving appartement huren in Huizen € 875,-

Gelegen in het hart van Huizen is een kantoorpand herontwikkeld naar 17 appartementen van verschillende afmetingen, die direct klaar zijn voor bewoning. De appartementen worden opgeleverd met complete keukens, sanitair van hoogwaardig niveau en volledig gestoffeerd.
De appartementen zijn gesitueerd boven de winkels in het centrum, op steenworp afstand van het gezellige Oude Raadhuisplein met diverse terrasjes en de wekelijkse markt. Tevens is de ligging nabij openbaar vervoer. De plaats Huizen voorziet in een goed voorzieningenniveau en is goed ontsloten ten aanzien van uitvalswegen.
De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau met verschillende indelingen variërend van 1 en 2 slaapkamers, een open keuken compleet met inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron. De woningen beschikken over een ruime badkamer met inloopdouche en/of bad, dubbele wastafel en veelal een 2e toilet. Tevens worden de woningen opgeleverd met een hoogwaardige, neutrale laminaatvloer en raambekleding. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en intercom telefoon t.b.v. deurbediening.
Extra informatie:
- Woonoppervlaktes variërend tussen de 75m² en 103m²;
- Huurprijzen vanaf € 875,- p/mnd. ;
- Huurprijzen zijn exclusief servicekosten, voorschot gas-/ waterverbruik, elektra en gemeentelijke belastingen;
- Servicekosten: € 65,-- per maand
- Voorschot watergeld € 15,- per maand
- Voorschot gas verbruik: nader te bepalen

Eigenschappen appartement huren in Huizen € 875,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden