Appartement huren in Maastricht, Kroesmeestersdreef

appartement in Maastricht

Huurwoning: Appartement huren in Maastricht

Kroesmeestersdreef
6216 PK Maastricht
€ 1.200,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Limburg

Beschrijving appartement huren in Maastricht € 1.200,-

Op mooie locatie gelegen Appartement in Belfort.

Locatie/ligging:

Centrale ligging in de rustige, nette wijk Belfort in Maastricht. Centrum van Maastricht op 12 minuten fietsafstand evenals winkels. Supermarkt op 5 minuten loopafstand. Basisschool, middelbare school en kinderopvang liggen op loopafstand. Bushalte binnen 5 minuten lopen bereikbaar. Het UMC+ is 12 autominuten verwijderd. Alle sportfaciliteiten zijn voorhanden waaronder een internationale golfbaan.

Indeling:

Verrassend ruim appartement met nette afwerking. Vanuit de woning entree, waar de aparte keuken aan grenst, kom je in een centrale hal die het appartement een extra dimensie geeft. Vanuit de hal betreed je de zonnige woonkamer.  De hal geeft tevens toegang tot de 3 slaapkamers, toilet,badkamer met douche en wastafel. De woonkamer biedt ruimte voor een zithoek en een eetgedeelte. Gehele woning is voorzien van mooie parket, de keuken is betegeld. De raampartijen zorgen voor veel licht in de woning.

Interieur:

Het appartement is gemeubileerd, in de woonruimte een massief houten tafel met lederen stoelen, voldoende fauteuils en kastruimte waaronder een mooi dressoir. De slaapkamers zijn uitgerust met twee- en éénpersoons bedden en voldoende kledingkast ruimte. In de keuken is alle nodige apparatuur voorhanden waaronder een vaatwasser en een grote koel/-vriescombinatie.

In de woning is TV en Wifi beschikbaar.

Buiten:

Er is een balkon op de zuidzijde uitgerust met een zonnescherm. De entree zijde van het appartement is uitgerust met elektrisch bedienbare rolschermen hetgeen een extra gevoel van veiligheid geeft. Voor bezoekers zijn er voldoende vrij beschikbare parkeerplaatsen. Ook bevindt er zich om de hoek een speelplaats voor de kinderen. Het uitzicht vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is vrij met veel groen.

 Toegankelijkheid:

De woning is rolstoel toegankelijk. Er zijn voorzieningen voor een mindervalide bewoner. In overleg met de verhuurder kunnen hier aanpassingen aan gebeuren. Het woongenot wordt door deze voorzieningen niet beïnvloed. De woning is voorzien van intercom en deurontgrendeling.

Bijzonderheden:

  • De woning is vanaf medio maart 2020 beschikbaar, precieze datum in overleg;
  • Huurperiode: max. 24 maanden;
  • Gemeubileerd huur € 1.200,- per maand;
  • Exclusief voorschot gas, water, elektriciteit, tv en internet en service kosten (vve);
  • Waarborgsom: € 1.200,-;
  • Woning wordt in zeer nette staat opgeleverd;
  • Huisdieren en roken in de woning zijn toegestaan.
  • 123Wonen Limburg treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150 om de woning te reserveren.

Eigenschappen appartement huren in Maastricht € 1.200,-

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden