Appartement huren in Nieuwegein, Irenestraat

Niet beschikbaar appartement in Nieuwegein

Huurwoning: Appartement huren in Nieuwegein

Irenestraat
3433 CR Nieuwegein
€ 1.195,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door VGW Vastgoed

Beschrijving appartement huren in Nieuwegein € 1.195,-

Prachtig gerenoveerd gedeeltelijk gestoffeerd 4-kamer appartement ca. 105m2 gelegen aan de Irenestraat te Nieuwegein ‘Oud Vreeswijk’ met uitzicht op rivier de lek beschikbaar per 1-augustus voor  € 1195,-  exclusief.

Omschrijving
Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartement complex. Bij binnenkomst heeft u toegang tot de woonkamer van ca. 28m2 daarbij een half open L-vormige keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriezer, vaatwasser, combi oven/magnetron, inductie kookplaat en afzuigkap. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot een balkon van ca. 6m2 gelegen op het zuiden die een prachtig uitzicht geeft op ‘de Lek’.  Op deze verdieping bevinden zich tevens 2 slaapkamers van ca. 12 en 6m2.  Daarbij is de volledig vernieuwde badkamer gelegen met inloopdouche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig. Middels een trap gaat u naar de zolder verdieping waar u uitkomt op de ruime voorzolder met CV-opstelling en wasmachine aansluiting. Tevens zijn hier aan de zijkanten schuifdeuren gemaakt waarachter u genoeg spullen kunt opslaan. Naast deze ruimte is nog een ruime slaapkamer gelegen van ca. 16m2. Onder het complex bevindt zich nog een ruime afsluitbare berging alsmede een gezamenlijke fietsenstalling.

Ligging
Het appartement is op zeer fraaie locatie gesitueerd nabij het hart van ‘Oud Vreeswijk’. De geschiedenis van Vreeswijk gaat terug tot in de 10e eeuw, op de bezittingenlijst van de Sint-Maartenskerk te Utrecht wordt melding gemaakt van het dorp Vreeswijk als Fresionouuic (Friezenwijk). De exacte locatie van dit dorp is niet bekend. In de 14e eeuw verplaatste de kern van het dorp zich naar de directe omgeving van de rivier de Lek. Tevens is op loopafstand van het appartement een bushalte gelegen en heeft u makkelijk en snel toegang tot diverse uitvalswegen.

Details
- Appartement wordt momenteel opgeknapt.
- Klik hier voor omgevingsinformatie.  
- Gratis parkeren in de omgeving.
- € 45,- per maand service kosten.
- Huisdieren in overleg toegestaan. 
- Eindschoonmaak verplicht.
- Huurperiode bepaalde periode 12 maanden met optie verlenging.
- Borg gelijk aan 2 maanden huur.
- Eenmalige servicekosten á € 295 exclusief 21% BTW.
- Beschikbaar per 01-augustus 2018.

Prijs
€ 1.195,- exclusief g/w/e, kabel tv, internet en belastingen. Inclusief  vloer, keukenapparatuur en servicekosten.

De genoemde huurprijs is op basis van minimaal 12 maanden. Bij een kortere huurperiode kan er sprake zijn van een verhoging.

Voor meer informatie en bezichtigingen kunt u contact met ons opnemen of uzelf inschrijven op onze website.


Eigenschappen appartement huren in Nieuwegein € 1.195,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden