Kamer huren in Nijmegen, Zellersacker

Niet beschikbaar kamer in Nijmegen

Huurwoning: Kamer huren in Nijmegen

Zellersacker
6546 HH Nijmegen
€ 375,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving kamer huren in Nijmegen € 375,-


Ruime kamer op de eerste verdieping te huur in Nijmegen

Ruime kamer te huur in een woonhuis in Nijmegen. Deze wijk kenmerkt zich met name door de vele plantsoenen en geïmplementeerde natuur/parken in de wijk Op korte afstand bevinden zich tevens diverse voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten en speelvoorzieningen voor de jongsten. Ook het winkelcentrum is nabij alsook het treinstation, bushalte en de uitvalswegen zijn op korte afstand te bereiken.

Indeling en omschrijving huur kamer in Nijmegen:

Eerste verdieping:
Deze ruime kamer is 15m2 en gelegen op de eerste verdieping van de woning. De kamer is voorzien van Vloerbedekking en geniet veel lichtinval door het grote raampartij.


De gezamelijke keuken op de begane grond is voorzien van van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een oven.


De gezamelijke badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel en toilet bevindt zich op de eerste verdieping.


De huurprijs van deze kamer in Nijmegen bedraagt €375,00 inclusief een voorschot voor de kosten van energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van een €500,00.


Voor meer informatie over het huren van deze kamer in Nijmegen via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen kamer huren in Nijmegen € 375,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden