Appartement huren in Oss, Monsterstraat

appartement in Oss

Huurwoning: Appartement huren in Oss

Monsterstraat
5341 EB Oss
€ 675,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door Domica Den Bosch

Beschrijving appartement huren in Oss € 675,-

Een fraai appartement 65 m2 in het centrum van Oss. Het appartement bevindt zich in zeer nette staat en is vanaf 1 december beschikbaar

Indeling:
Entree/hal, grote woonkamer met open, luxe, moderne keuken, een slaapkamer voor twee personen, een frisse badkamer, een toilet.

Gestoffeerd & gemeubileerd:
Het appartement is geheel voorzien van stoffering en recent meubilair. De slaapkamer is voorzien van een tweetal boxsprings. Het appartement beschikt over een wasmachine. Voor de huurder(s) staat een pakket ter beschikking: flatscreen tv, stofzuiger, pannenset, servies, bestek, broodtoaster, strijkbout, et cetera.

Lokatie:
Het appartement bevindt zich op de mooiste plek in het centrum van Oss (eigen parkeerplaats in de nabijheid mogelijk) op de eerste verdieping met fraai uitzicht. Het appartement is op loopafstand van het centraal station (NS), het theater, de winkels, supermarkten en de weekmarkten. Gezelliger wonen is welhaast ondenkbaar. Het adres: Heuvel Oss, ingang Monsterstraat 2.

Huurprijs:
65m2 vloeroppervlak, huurprijs 675 euro per maand vooraf. De huurtermijn is voor minstens 1 jaar. Het opzegtermijn is minimaal 1 maand. Vereiste waarborgsom 1 maand huur. Genoemde huurprijs is exclusief gas, licht, water, gebruik meubels, draadloos internet, servicekosten en gemeentelijke belasting, tezamen vastgesteld op 925 euro per maand.

Eigenschappen appartement huren in Oss € 675,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden