Kamer huren in Oss, Da Costastraat

Niet beschikbaar kamer in Oss

Huurwoning: Kamer huren in Oss

Da Costastraat
5343 JS Oss
€ 475,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Kamer aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving kamer huren in Oss € 475,-

Leuke kamer te huur in Oss

Deze kamer is gelegen op de 1e verdieping van een net pand in de wijk de Ruwaard in Oss.Op slechts een kilometer afstand ligt het centrum van Oss. In de wijk bevinden zich diverse winkels en alle andere benodigde voorzieningen. VIa de snelweg bereikt u gemakkelijk en snel de andere grote steden als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven.

Indeling en omschrijving huur kamer Oss:

2e verdieping
Het betreft een zeer ruime zolderverdieping. Deze kamer beschikt over een nette vloer en geniet veel lichtinval middels de grote raampartij. De kamer heeft centrale verwarming.
De gezamenlijke keuken op de begane grond beschikt over allerlei luxe inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en gasplaat met afzuigkap. De gezamenlijke badkamer is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel.

De huurprijs van deze zeer ruime kamer in Oss bedraagt €475,00 inclusief de kosten voor de energie. Voor de waarborgsom dient u rekening te houden met een bedrag van een maand huur.


Voor meer informatie ovet het huren van deze leuke kamer in Oss via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen kamer huren in Oss € 475,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden