Woonhuis huren in Oudeschip, Koningsoord

Niet beschikbaar woonhuis in Oudeschip

Huurwoning: Woonhuis huren in Oudeschip

Koningsoord
9984XH Oudeschip
€ 800,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Groningen

Beschrijving woonhuis huren in Oudeschip € 800,-

123Wonen Dé Verhuurmakelaar biedt aan:
 
Prachtig vrijstaande woning nabij Eemshaven!
 
Koningsoord - Oudeschip (Eemshaven)
 

Deze prachtige vrijstaande woning aan Koningsoord in Oudeschip is ideaal voor mensen die in de Eemshaven gaan werken (5 minuten rijden). U heeft rust, ruimte en een grote tuin tot uw beschikking! De woning is reeds gerenoveerd, voorzien van authentieke elementen en er is een parkeetplaats naast de woning. De stad Groningen is met de auto binnen 30 minuten te bereiken. Supermarkten in de buurt zijn binnen 15 minuten te bereiken. 

Indeling:

entree/hal, keuken met authentieke elementen en een eetgedeelte, ruime en lichte woonkamer met een opbergruimte en een bedstede (tevens slaapkamer, tweepersoonsbed), gerenoveerde badkamer voorzien van een douche, toilet en een wastafel, ruimte met een wasmachine, droger en een koelkast.  Er is een zolderruimte aanwezig (bedoeld voor opslag). Achter de woning heeft u de beschikking tot een prachtige tuin.

Bijzonderheden:
- geschikt voor één persoon of een stel
- volledig gemeubileerd
- ideaal voor expats (Eemshaven)
- goed geïsoleerd
- parkeerplaats naast de woning
- binnen 5 minuten in Eemshaven 

Per direct beschikbaar voor maximaal 24 maanden
Huurprijs: € 800,- + € 100,- nutsvoorzieningen. Totale huurprijs: €900,- per maand. (inclusief gas, water, elektriciteit, tv, internet en gemeentelijke belasingen).
Borg: €900,-
 

123Wonen Groningen treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150, dit is om de woning te reserveren.

123Wonen Groningen werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank € 100,-.

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen. nl/makelaar/Groningen

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Groningen
Westersingel 3
9718CA Groningen
050-7114422 
Groningen@123wonen.nl

 Eigenschappen woonhuis huren in Oudeschip € 800,-

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden