Woonhuis huren in Peize, De Pol

woonhuis in Peize

Huurwoning: Woonhuis huren in Peize

De Pol
9321VA Peize
€ 1.450,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door K&P Vastgoed

Beschrijving woonhuis huren in Peize € 1.450,-

Aan de rand van Peize aan een doorgaande weg staat dit vrijstaand woonhuis met vrijstaande stenen garage/berging.
De woning is gelegen op een ruime kavel van 820 m2 met een royale achtertuin.

De woning wordt geheel gerenoveerd, de keuken en badkamer zullen worden vervangen, en de muren worden gestuukt. De woning zal medio december 2015 worden opgeleverd.


Indeling na verbouwing:
Via de voordeur komt u in een hal met toegang naar het toilet en een deur naar de living. De living is L-vormig met aan de voorzijde de ‘woonkamer’ en aan de westkant van de woning een open keuken met genoeg ruimte voor een (grote) eettafel. De living is in totaal circa 50 m2 groot. Vanuit het keukendeel is toegang tot een terras aan de westkant van de woning (leuke avond zon!) en in de achtergevel komen openslaande deuren naar de grote besloten achtertuin van circa 400 m2.
Aan de achterzijde is op de begane grond een dichte bijkeuken waar de CV ketel hangt en ruimte is voor wasapparatuur en (etens)voorraden.
Naast de living is een ruimte die kan dienen als (derde) slaapkamer of als werkruimte. Via de karakteristieke trap in de living komt u boven waar zich een (geheel vernieuwde) badkamer, met bad, tweede wc en douchehoek bevindt. Zowel aan de voor- als achterzijde komt een slaapkamer met dakkapel, waarbij het vloeroppervlak circa 20 m2 zal bedragen.
De garage wordt optioneel omgebouwd tot extra woonruimte die uitstekend kan dienen als kantoor of 4e slaapgelegenheid.
De woning is gelegen aan De Pol waarbij de achtertuinen vrijwel rechtstreeks aansluiten op de natuurgebieden van De Onlanden, het 2500 hectare natuurgebied tussen het zuiden van de stad Groningen en Peize. Dit natuurgebied is onlangs in het nieuws geweest vanwege de geboorte van wilde otters, een indicatie voor de uitstekende kwaliteit natuur aldaar.
Via Eelde / Paterswolde is een uitstekende verbinding met de stad Groningen waarbij weinig oponthoud is t.o.v. gebruikelijke toegangswegen naar de stad.
Naar wens voor deze woning het tuinonderhoud voor uw gedaan. De maandelijkse kosten daarvan zijn 45 euro.Eigenschappen woonhuis huren in Peize € 1.450,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden