Woonhuis huren in Reeuwijk, Korssendijk

Niet beschikbaar woonhuis in Reeuwijk

Huurwoning: Woonhuis huren in Reeuwijk

Korssendijk
2811 Reeuwijk
€ 1.199,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door 123Wonen Den Haag

Beschrijving woonhuis huren in Reeuwijk € 1.199,-

PER 1 NOV. TOT 1 APRIL: VRIJSTAANDE RECREATIEWONING MET 2 SLAAPKAMERS AAN REEUWIJKSE PLASSEN (5 MAANDEN)

Op een fantastisch unieke plek ligt deze recreatiewoning. Midden in het Groene Hart en toch dichtbij de Randstad, bevindt u zich hier in de vrije natuur. De woning beschikt over een eigen oprit met een af te sluiten hek. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Er is een aanlegsteiger en er zijn meerdere zitjes op het eigen perceel. Er is een houten afdak waar fietsen geplaatst kunnen worden. De omgeving leent zich er bij uitstek voor om mooie fietstochten te maken. 

De woonkamer heeft door de grote raampartij een prachtig uitzicht over de Reeuwijkse Plassen. Zittend in de huiskamer of aan de eettafel heeft u contact met de natuur en ziet u de vogels en de bootjes voorbij komen. De woonkamer heeft een open keuken met inductie kookplaat, koelkast met klein vriesvak, vaatwasser. De badkamer ligt op de begane grond en heeft een grote inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet.

Via een wenteltrap bereikt u de bovenverdieping. Hier bevinden zich de 2 slaapkamers en een toilet (waar ook de wasmachine is geplaatst). De grote slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en een vaste kastenwand, de 2e slaapkamer heeft een 1-persoonsbed.

De huurprijs bedraagt € 1.199,-- per maand. De voorschotkosten voor G/E/W bedragen € 150,-- voor 1 persoon en € 175,-- voor 2 of meer personen per maand en voor TV/Internet € 56,-- per maand. De waarborgsom bedraagt 1 maand. De huurperiode is tot uiterlijk 1 april 2020. 

Kenmerken:

- vrijstaand met prachtig uitzicht

- voor 1 persoon met kind of stel met 1 kind

- huurperiode 5 maanden 

- wasmachine aanwezig, geen droger

 

Voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak neemt u contact op via denhaag@123wonen.nl of bel 070-2210841

 

Eigenschappen woonhuis huren in Reeuwijk € 1.199,-

Copyright 2010-2020 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden