Studio huren in Rotterdam, Kasteelweg

Niet beschikbaar studio in Rotterdam

Huurwoning: Studio huren in Rotterdam

Kasteelweg
3077 BN Rotterdam
€ 850,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door 123Wonen Rotterdam

Beschrijving studio huren in Rotterdam € 850,-

Gerenoveerde gemeubileerde studio te huur in de mooie wijk Oud-IJsselmonde in Rotterdam - binnen 15 minuten met de fiets ben je bij het Erasmus Universiteit. Ook het OV in binnen handbereik die je naar het centrum of Uni rijdt. De snelweg A16 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto.

De studio bevindt zich in een historische pand welke op dit moment volledig wordt opgeknapt. Het gehuurde is uitsluitend bestemd om te worden gebruikt als woonruimte voor maximaal 1 persoon.

Super geschikt voor een young professional of student.

 

Huurcondities:

  • Huurprijs: €850,- inclusief g/w/l, tv & internet
  • Waarborgsom: staat gelijk aan 1 maand huur
  • Inkomenseis: staat gelijk aan 3 maal de bruto maandhuur 
  • Huurperiode: 12 maanden met verlenging mogelijk
  • Wijze van oplevering: gemeubileerd

 

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Mauritsstraat 30
3012 CJ Rotterdam

T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.Eigenschappen studio huren in Rotterdam € 850,-

Copyright 2010-2018 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden