Huurwoningen huren in Stegeren

U zoekt een huurwoning in Stegeren. Of u nu een vrijstaande huurwoning een appartement een kamer een studio of een flat zoekt in Stegeren u vindt bij ons altijd het actuele aanbod van makelaars en van particulieren. U kunt zich op woningzoek gratis inschrijven, zodat u als eerste op de hoogte wordt gehouden van het nieuwe aanbod van huurwoningen in Stegeren.

Of u tijdelijk wilt huren of voor onbepaalde tijd in Stegeren, dat maakt ook niet uit, wij bieden alle varianten van huurwoningen aan.

Wilt u uw appartement of huurwoning verhuren in Stegeren, dat kan ook via ons. Wij verhuren tijdelijk, kaal, gemeubileerd of gestoffeerd (ook via leegstandswet) of voor onbepaalde tijd woningen in Stegeren.

Actueel Aanbod Huurwoningen in Stegeren

Bekijk!

Woonhuis te huur in Stegeren

woonhuis in Stegeren

Coevorderweg
Stegeren
60 m²
€ 750,-

Het betreft een ruime chalet met 2 slaapkamers, een royale lichte woonkamer, een heerlijke ruime tuin, van alle gemakken voorzien. Het park is gelegen in het Vechtdal tussen Ommen en Hardenberg.   INDELINGEntree, hal, badkamer voorzien v... Lees verder

Per direct beschikbaar. Aangeboden op: 05-04-2019

Bekijk!

1-gezinswoning te huur in Stegeren

1-gezinswoning in Stegeren

Coevorderweg
Stegeren
60 m²
€ 550,-

Over deze woonruimte (1-gezinswoning) die te huur is per 23-04-2018 aan de Coevorderweg in Stegeren is geen uitgebreide informatie bekend. Neemt u contact op met de makelaar

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden