Appartement huren in Tilburg, Schoenerstraat

Niet beschikbaar appartement in Tilburg

Huurwoning: Appartement huren in Tilburg

Schoenerstraat
5017 AS Tilburg
€ 895,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Tilburg € 895,-


Mooi appartement in te huur op een prachtige locatie in Tilburg.

Een leuk appartement te huur direct nabij het bruisende Piushaven en stadscentrum. In de haven zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. Dit appartement is gelegen midden in de stad rondom een unieke stadshaven met een tal van activiteiten in het Havenkwartier aan de Piushaven, wie wil dat niet ! De uitvalswegen naar Den Bosch, Breda en Eindhoven zijn snel en goed te bereiken.

Indeling huur appartement Tilburg:

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping.


Via de hal bereikt u de woonkamer welke is voorzien van een nette donkere laminaatvloer. De woonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. De woonkamer beschikt over een open keuken.


De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.


Via de hal bereikt u ook de slaapkamer. Het appartement beschikt over een slaapkamer welke is voorzien van een nette donkere laminaatvloer.


De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een aparte wasruimte en separaat toilet aanwezig.


De huurprijs van dit appartement bedraagt € 895,00 exclusief de kosten voor energie. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van € 1250,00.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen appartement huren in Tilburg € 895,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden