Appartement huren in Tilburg, Westpoint

Niet beschikbaar appartement in Tilburg

Huurwoning: Appartement huren in Tilburg

Westpoint
5038 KG Tilburg
€ 1.095,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Tilburg € 1.095,-


Zeer mooi en luxe appartement met eigen parkeerplaats te huur op toplocatie

Wonen in Westpoint is naast praktisch ook geel gezellig. Het complex “Westpoint” bestaat uit de appartementencomplexen Wing en Tower, welke aan de rand van het centrum staan. Hierdoor liggen zowel de winkelstraten, het station en uitgaansgebied als ook de uitvalswegen binnen handbereik. Door middel van deze uitvalswegen bevindt u zich zo op de A58 richting Eindhoven of Breda of in het afwisselende groengebied rondom de stad. De luxueuze uitstraling en het comfort geven u een heerlijk gevoel van wonen.

Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg:

Dit appartement is gelegen in de Wing en bevindt zich op de negende verdieping. Het appartement heeft een totale oppervlakte van 105m² en beschikt over 2 slaapkamers en een serre (ca. 9m2). De kleinste van de twee slaapkamers is momenteel ingericht als werkkamer / kantoor en geeft ook toegang tot de serre.


U betreed het appartement via de entree waaraan de twee slaapkamers van ca. 19m² en 9m² grenzen. Tevens bevindt zich hier het toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een bubbelbad, dubbele wastafel en aparte douche. De riante woonkamer, inclusief de half-open keuken heeft een totale oppervlakte van 46 m² waardoor u diverse mogelijkheden heeft. De keuken is uiteraard uitgerust met diverse luxe inbouwapparatuur.


Het gehele appartement is voorzien van een luxe airconditioning en luchtzuiveringsinstallatie waardoor het hele jaar door een zeer aangename leefomgeving gerealiseerd kan worden. Verder zijn er in het diverse luxe op maat gemaakte inbouwkasten.


Het appartement heeft tevens een behoorlijk ruime wasruimte / opslagmogelijkheid. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een extra seperate berging aanwezig en bovendien een eigenn parkeerplaats.


De huurprijs van dit ruime appartement in Tilburg bedraagt €1095,00 exclusief een voorschot voor de stookkosten van €75,00 en exclusief overige energiekosten e.d. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van €2000,00.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement in TIlburg via RNC Wonenkunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nlEigenschappen appartement huren in Tilburg € 1.095,-

Copyright 2010-2018 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden