Studio huren in Tilburg, Houtstraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Houtstraat
5046DM Tilburg
€ 560,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door wonen-013

Beschrijving studio huren in Tilburg € 560,-

RUIME STUDIO NABIJ CENTRUM

Deze leuke en ruime studio bevindt zich op loop en fietsafstand van het stadscentrum en centraal station. Hier bevinden zich alle leuke winkels, diverse supermarkten, restaurants, bioscoop, theater en natuurlijk de vele uitgaansgelegenheden. De Universiteit, Fontys hogescholen, Avans hogescholen en het ROC, zitten alle op fietsafstand van deze studio.

 

INDELING STUDIO

De ruime studio van +-30m2 is voorzien van een net afgewerkt tapijt en een mooie eigen badkamer. De kamer heeft een groot raam waardoor er extra lichtinval is in de kamer. Desgewenst kan men de luxaflex sluiten.

De gedeelde keuken is voorzien van alle gemakken zoals een 4-pits kookplaat, een afzuigkap, wasmachine en een koelkast. Tevens bevindt er zich een tafel waar de huisgenoten gezamenlijk kunnen eten.

 

De huurprijs bedraagt € 560,00 per maand. De waarborgsom bedraagt eenmalig € 660,00-. Indien je geïnteresseerd bent in de studio kun je reageren via onderstaande button.

* De contractkosten bedragen eenmalig 250,00 euro. excl 21 % BTW. Studenten krijgen €50,00 korting op de contractkosten.

Eigenschappen studio huren in Tilburg € 560,-

Copyright 2010-2018 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden