Studio huren in Tilburg, Nachtegaalstraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Nachtegaalstraat
5022 AK Tilburg
€ 435,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving studio huren in Tilburg € 435,-


Nette semi-studio te huur op een mooie lokatie in Tilburg

De Nachtegaalstraat is een rustige straat aan een groen speelveldje, gelegen in Tilburg-Zuid. De wijk bevindt zich op een kleine afstand van het stadscentrum en het winkelcentrum aan het Pater van den Elsenplein ligt op loopafstand. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het Elisabeth-ziekenhuis, de woonboulevard en het prachtige, groene Leypark. In de straat is voldoende parkeergelegenheid in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Indeling en omschrijving semi-studio Tilburg:

Deze nette semi-studio is gelegen op de begane grond en is voorzien van een laminaatvloer en een eigen douche en toilet en gezamelijk gebruik van de keuken met 1 medebewoner. De gezamenlijke ruimtes worden regelmatig schoongehouden.


De huurprijs van deze semi-studio in Tilburg bedraagt € 435,00 inclusief de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 535,00.


Voor meer informatie over het huren van deze semi-studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen studio huren in Tilburg € 435,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden