Studio huren in Tilburg, Oerlesestraat

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Oerlesestraat
5025 DD Tilburg
€ 555,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving studio huren in Tilburg € 555,-


Nette semi studio te huur op een mooie lokatie in Tilburg

Deze semi studio is gelegen in een net pand in de gewilde wijk Korvel. De wijk bevindt zich op een kleine afstand van het bruisende stadscentrum en het Centraal Station is daar ook gevestigd. Verder is de wijk erg centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, het Elisabeth-ziekenhuis, de woonboulevard en het prachtige groene Leypark. De uitvalswegen zijn goed en snel te bereiken.

Indeling en omschrijving huur semi studio Tilburg:

De semi studio heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m2 en is voorzien van een nette laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.


Er is een gezamenlijke keuken voorzien van een vaatwasser, magnetron en gasfornuis met afzuigkap. De gezamenlijke ruimtes worden schoongehouden door een interieurverzorgster. U kunt gebruik maken van een wasmachine en droger.


De huurprijs van deze semi studio in Tilburg bedraagt € 555,00 inclusief een voorschot voor de kosten van gas, water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 750,00.


Voor meer informatie over het huren van deze semi studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl

Eigenschappen studio huren in Tilburg € 555,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden