Studio huren in Tilburg, Prinsenhoeven

Niet beschikbaar studio in Tilburg

Huurwoning: Studio huren in Tilburg

Prinsenhoeven
5017 GC Tilburg
€ 465,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Studio aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving studio huren in Tilburg € 465,-


Mooie semi studio aan de rand van het centrum van Tilburg te huur!

De semi studio is gelegen in een net pand aan de rand van het centrum in de gewilde wijk Tivoli vlakbij de Piushaven. Het bruisende centrum van Tilburg is ook zeer nabij en heeft leuke winkels en heerlijke eetgelegenheden. Het Centraal Station en het groene Leijpark bevinden zich op 1 km afstand. De uitvalswegen richting de andere grote steden zijn zeer snel en makkelijk te bereiken.

Indeling en omschrijving huur semi studio Tilburg:

Deze semi studio beschikt over een ruime woon- slaapkamer en eigen douche en toilet. De studio is ongeveer 22 m2. Je maakt gebruik van de gezamenlijke keuken, welke voorzien is van een kookplaat met afzuigkap. Ook kun je gebruik maken van de gezamenlijke wasmachine en droger.


De huurprijs van deze semi studio in Tilburg bedraagt € 465,00 inclusief een voorschot van de kosten voor energie, televisie, internet en gemeentelijke heffingen. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van € 565,00.


Voor meer informatie over het huren van deze semi studio in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl
Eigenschappen studio huren in Tilburg € 465,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden