Woonhuis huren in Tilburg, Staringstraat

Niet beschikbaar woonhuis in Tilburg

Huurwoning: Woonhuis huren in Tilburg

Staringstraat
5025 TX Tilburg
€ 1.075,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Woonhuis aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving woonhuis huren in Tilburg € 1.075,-


Mooi en ruim woonhuis te huur in Tilburg.

Deze hoekwoning heeft een mooie ligging en voldoende parkeergelegenheid in de straat. In de directe omgeving bevinden zich meerdere speeltuinen, scholen, praktijken (huisarts, tandarts, fysio) Op fietsafstand ligt het park, winkelcentrum, een zwembad, sportaccommodaties en het NS-station. Verder is er een snelle ontsluiting richting steden als Den Bosch, Eindhoven, Breda.

Indeling en omschrijving huur woonhuis Tilburg:

Begane grond:
Via de hal/ entree betreedt u het woonhuis. De entree is voorzien van een nette laminaatvloer, de trapopgang naar de eerste etage, de meterkast en de luxe toiletruimte met wandcloset en fonteintje.


Via de tussendeur betreden we de woonkamer. Deze is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een nette laminaatvloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartij over de gehele reedte van de woning. Er is voldoende ruimte om een gezellige zithoek te creëren.


Aan de voorzijde van de woonkamer grenst de open keuken. De grote raampartijen aan de voorkant geeft een prettige hoeveelheid lichtinval. De luxe keuken in rechte opstelling is voorzien van alle gewenste gemakken te weten: een inbouwoven, een koelkast, een gaskookplaat, een RVS afzuigschouw, voldoende bergruimte etc.


1e verdieping:
Hier bevindt zich de 2 ruime slaapkamers welke beide voorzien zijn van een nette laminaatvloer.


Badkamer:
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchacabine en wastafel. Tevens is hier een tweede toilet aanwezig.


U beschikt over een ruime betegelde tuin met achterom.


De huurprijs van deze woning bedraagt €1075,00 exclusief de kosten voor energie en overige leveringen en diensten. Voor de waarborgsom dient men rekening te houden met een bedrag van€2000,00


Voor meer informatie over het huren van dit woonhuis in Tilburg via RNC Wonen kunt u contact met ons opnemen via info@rncwonen.nl


Eigenschappen woonhuis huren in Tilburg € 1.075,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden