Appartement huren in Utrecht, Walnootstraat

appartement in Utrecht

Huurwoning: Appartement huren in Utrecht

Walnootstraat
3552 GS Utrecht
€ 1.125,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door HouseHunting Utrecht & Amersfoort

Beschrijving appartement huren in Utrecht € 1.125,-

Nieuw gerenoveerd 2-kamer appartement in OndiepPrachtig geheel gerenoveerd 2-kamer appartement met balkon op goede locatie!

Huurprijs: € 1125,00 exclusief
Borg: 1 maand
Beschikbaar: 12 december 2017
Staat: Gestoffeerd

- Let op! Foto’s zijn genomen tijdens de verbouwing, appartement wordt geheel netjes afgewerkt.

Appartement:
Via de trap en de hal komt u het appartement binnen. Het appartement bestaat uit een ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de achterzijde. De woonkamer heeft openslaande deuren tot het balkon en daarnaast gelegen de keuken die geheel nieuw wordt geplaatst. Vanuit de woonkamer krijgt u toegang tot de badkamer en de voorgelegen slaapkamer die over de gehele breedte van de woning ligt. De slaapkamer heeft een dakkapel en een hoog plafond. De nieuwe badkamer is voorzien van toilet, douche, handdoekradiator en wastafel.

Locatie:
In een rustige straat aan de rand van de Utrechtse wijk Ondiep bevindt zich dit geheel opgeknapte appartement. Ondiep is een Utrechtse volkswijk ten noorden van het stadscentrum en in het stroomgebied van de rivier de Vecht. Toen de Vecht nog onbedijkt was veroorzaakte de rivier 'ondieptes', vandaar de naam Ondiep. De gunstige ligging zorgt voor een goede verbinding met snelwegen als de A2 richting Amsterdam en 's-Hertogenbosch, de A12 richting Arnhem en Den Haag en de A28 richting Amersfoort en Zwolle. Gelegen op enkele minuten fietsen van de Amsterdamsestraatweg met diverse winkels, restaurantjes en openbare voorzieningen. Tevens gratis parkeergelegenheid voor de deur, wat zeldzaam is in Utrecht. Ongeveer 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal Station.

Zoekt u een compleet gerenoveerd appartement op een centrale ligging? Reageer direct!
Voor deze woning dient u contact op te nemen met HouseHunting Utrecht op 030 7210909

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Eigenschappen appartement huren in Utrecht € 1.125,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden