Appartement huren in Vught, Rozenstraat

Niet beschikbaar appartement in Vught

Huurwoning: Appartement huren in Vught

Rozenstraat
5261 VJ Vught
€ 600,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door RNC Wonen

Beschrijving appartement huren in Vught € 600,-


Net appartement te huur op een mooie locatie in Vught.

Op 5 minuten afstand van het centrum van Vught en dicht bij supermarkten en overige faciliteiten ligt dit leuke appartement. Het NS-station ligt ligt vlakbij en de bushaltes zijn om de hoek.

Het appartement is gelegen op eerste verdieping van een mooi pand in een nette woonwijk van Vught. Voor de deur is er volop parkeerruimte aanwezig.

Indeling huur appartement Vught:

In de woning bevinden zich in totaal 4 appartementen. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Via een vaste trap bereikt u het appartement.

Middels de gang komt u binnen in het appartement. Via de gang bereikt u de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. De woonkamer is te bereiken via de keuken. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de raampartijen.


De aparte keuken is voorzien van een afzuigkap.


De betegelde ruime badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig op de begane grond waar u binnenkomt.


Er is een gezamenlijke ruimte waar een fiets geplaatst kan worden en waar zich de aansluitingen bevinden voor een wasmachine en droger.


Het betreft hier dus een volledig zelfstandig gestoffeerd appartement met een eigen huisnummer!


De huurprijs van dit appartement in Vught bedraagt € 600,00 exclusief een voorschotbedrag voor de kosten van energie, internet en televisie. Deze kosten bedragen €150,00. Voor de waarborgsom moet men rekening houden met een bedrag van € 600,00.


Voor meer informatie over het huren van dit appartement in Vught via RNC Wonen kunt u contact opnemen met ons via
info@rncwonen.nl.
Eigenschappen appartement huren in Vught € 600,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden