Appartement huren in Zevenaar, Markt

Niet beschikbaar appartement in Zevenaar

Huurwoning: Appartement huren in Zevenaar

Markt
6901AH Zevenaar
€ 800,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Arnhem

Beschrijving appartement huren in Zevenaar € 800,-

Ruim appartement met veel lichtinval in het centrum van Zevenaar! Vanuit het appartement heeft u een leuk uitzicht op de kerk en het plein! Op loopafstand van vele winkels en openbaar vervoer. Nabij snelwegen A12 naar Arnhem en Utrecht en A18 richting Doetinchem.

Indeling:
Entree/ hal met separaat toilet en toegang tot alle vertrekken. Royale woonkamer met veel lichtinval, een super uitzicht op het plein en een half open keuken met gasfornuis en afzuigkap. 2 Slaapkamers welke beide aan de achterzijde zijn gelegen. Nette badkamer met een douche en wastafel. Separaat toilet.
Tevens is er een berging aanwezig.

Extra bijzonderheden:
- Let op: de foto's zijn ter indicatie en zijn niet van het daadwerkelijke appartement. De daadwerkelijke foto's volgen z.s.m! 
- Zeer gunstige ligging.
- Nabij alle voorzieningen.
- Per direct beschikbaar.
- Kale huur: € 800,- + servicekosten € 40,- = € 840,-.
- Er kan een parkeerplaats worden gehuurd. De kosten bedragen € 21,- per maand. De borg hiervoor bedraagt € 50,-.

 

Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw huidige/ vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar voor mag optreden ontvangt u als dank € 100,- als wij de woonruimte daadwerkelijk verhuren.

Vindt u dit aanbod op een andere website dan 123Wonen? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: 123Wonen.nlEigenschappen appartement huren in Zevenaar € 800,-

Copyright 2010-2019 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden