Appartement huren in Zoetermeer, Hazerswoudestraat

appartement in Zoetermeer

Huurwoning: Appartement huren in Zoetermeer

Hazerswoudestraat
2729CJ Zoetermeer
€ 1.150,- Huurprijs per maand
Huurwoning: Appartement aangeboden door 123Wonen Den Haag

Beschrijving appartement huren in Zoetermeer € 1.150,-

PER 5-2-2018: Royaal 3 kamer appartement (ca. 90 m2) gelegen op de 1e verdieping met een overdekt terras met vrij en groen uitzicht en eigen berging

Dit lichte en keurig bewoonde appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex, goed gesitueerd aan de rand van de wijk Oosterheem te midden van de luxe woningen aan "De Waterrand" en alle voorzieningen binnen handbereik. De halte van de Randstadrail bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de woning en met de auto bent u in 5 minuten op de A12 richting Utrecht of Den Haag. U bent in 20 minuten in Rotterdam of Leiden.

Gebouwinformatie:
Entree tot het complex geschiedt middels een hoge poort, afgesloten met een sierhek (intercom en bellenbord), welke toegang geeft tot een binnenplaats met bergingen en entrees.

Eerste verdieping:
Entree/ruime hal, inpandige berging, meterkast, garderobe, modern betegelde toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De royale woonkamer met veel lichtinval door de vele raampartijen beschikt over een luxe laminaatvloer, een moderne keuken en toegang tot het overdekte terras. Vanuit de hal is de ruime hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer met schuifkastenwand bereikbaar. De volledig betegelde badkamer is modern uitgevoerd en beschikt over een luxe stoomdouchecabine, wastafel, radiator en opstelplaats voor de wasapparatuur. 

Maten:
Woonkamer: 36,7 m²
Keuken: 7,5 m²
Slaapkamer 1: 10,5 m²
Slaapkamer 2: 10,1 m²
Badkamer: 4,6 m²
Balkon: 6,9m²

De huurprijs is  € 1.150,--. Kosten meubilering  € 50,--. Kosten stoffering  € 35,--. Servicekosten  € 60,--.

Totale huurprijs is  € 1.295,-- per maand excl. W/E/TV/Internet. De waarborgsom bedraagt 1,5 maand. De huurperiode is 12 maanden.


Bijzonderheden:

Eigen berging

Geen huisdieren
Overdekte buitenruimte v.v. vlonders
Woonverdieping v.v. luxe laminaatvloer
Slaapverdieping v.v. vloerbedekking
Schuifkastenwand
Geheel v.v. isolerende beglazing
Stadsverwarming
Politiekeurmerk

Voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak neemt u contact op via denhaag@123wonen.nl of bel 070-2210841


Eigenschappen appartement huren in Zoetermeer € 1.150,-

Copyright 2010-2017 - woningzoek.nl - Alle rechten voorbehouden